Kalvbuljon<3
Dagen tips! Kalvbuljong :) det är super gott att använda kalvbuljong i pasta såser. Det funkar både till tomatsås och gräddsås. Vare sig man har kött i såsen eller inte!
Rebeckas pastasås
1 burk krossade tomater
2dl mat grädde
1 gul lök
2st vitlöks klyftor
100 g champinjoner
1/2 kalvbuljong tärning
Salt och peppar
2 msk riven parmesan ost
Fräs pressad vitlök i smör och olivolja. Tillsätt champinjonerna och löken och stek tills vattnet har steks bort ur svampen. Häll i krossade tomater, parmesan ost, grädde och kalvbuljongen. Låt det koka i hop i fem min. Salta peppra! Bon appetit!
Italiensk!
Sist jag var ute och käka med min kära åt vi italienskt. Så sjukt gott<3 till förrätt åt vi italienska delikatesser. Sån här mat skulle jag kunna leva på . Ska nog fixa en sån tallrik till helgen! Bon appetit!
Blomkålsmos!
Koka upp vatten med salt i. Häll i blomkålen och koka den tills den är riktigt mjuk. Häll av vattnet . Se till att allt vatten försvinner. Ha i en redig klick smör och matgräddde. Vispa, salta peppra . Mums mums jätte gott!
Nyttigt!
Blomkålsmos provade vi idag i stället för vanligt mos . Mycket gott värt och prova:)